Brukervilkår

Vi ønsker at du skal få en trygg og god opplevelse med Adverzy / Amyfinance.com. Derfor kan du på denne siden lese våre forretningsvilkår som omhandler betingelsene for å søke om lån med en sammenligningstjeneste.

 

For oss er din sikkerhet en av våre første prioriteringer!

Derfor er det viktig for oss at vi alltid bruker en oppdatert sikkerhetsteknologi. Det vil si at alle dine opplysninger blir behandlet på en konfidensiell og sikker måte gjennom vår krypterte SSL-forbindelse til enhver tid, både hos oss og våre samarbeidspartnere. På denne måten kan du helt sikkert fylle ut dine personlige opplysninger.

Din e-post og mobil er trygg hos oss!

Les mer om dette på våre retningslinjer for personvern. Når du inngår en avtale med Adverzy (inkludert Amyfinance) godtar du også våre retningslinjer for personvern og bruken av informasjonskapsler. Din e-post og mobil vil kun bli videreformidlet til vår samarbeidspartner som bruker denne til å hente inn dine lånetilbud fra bankene. Den vil aldri selges videre til noen tredjepart.

Kundeopplevelse

Det er viktig for oss at du får en god opplevelse i forbindelse med prosessen om å ta opp et lån. Vi vil gjøre vårt beste med å hjelpe deg så godt vi kan gjennom låneprosessen. Adverzy (inkludert Amyfinance) kan derfor sende deg relevant informasjon og påminnelser i forbindelse med opptaket av lån, aktuelle nyheter og tilbud via brevpost, e-post, SMS og serviceanrop. All informasjon vi gir deg anses som en service og du kan til enhver tid melde deg av dette.

Mulighet til å klage

Ønsker du å sende inn en klage angående tjenesten kan du henvende deg til vår kundeservice, [email protected]. Forhåpentligvis kan alle partner komme til enighet eller en felles forståelse gjennom en bra kommunikasjon. Dersom partene ikke skulle bli enige eller det ikke lykkes i å finne en løsning kan du lese mer om dine klagemuligheter via:
Finansklagenemnda. Gjelder din klage lånesøknaden eller lignende kan du kontakte banken direkte.

Fraskrivning av ansvaret

Adverzy (inkludert Amyfinance) er kun ansvarlig for markedsføringen av lånetjenesten og vil ikke stilles til ansvar for erstatninger og forholdet mellom låntaker og långiver.

Adverzy (inkludert Amyfinance) er heller ikke ansvarlige hvis informasjon eller opplysninger kommunisert via hjemmesiden eller e-post ikke er fullstendige, oppdaterte eller dekkende.

Adverzy (inkludert Amyfinance) kan derfor ikke ta på seg noe ansvar for skader eller tap, som direkte eller indirekte er forårsaket på grunnlag av den informasjonen som er blitt tilgjengelig. Informasjonen skal ikke betraktes som noe form for økonomisk rådgivning.

Adverzy (inkludert Amyfinance) er drevet med et kommersielt formål. Informasjonen på nettsiden skal ikke betraktes som fullt dekkende for de produkter som finnes på markedet.

Søk hos 14 banker og lån inntil 500.000!